PortalIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 You're a loner, right? ~ Penny

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vegas

avatar

Real name : Gaby♡
Vrouw Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 06-01-13

Hondenprofiel
Packleader: Carlisle
Age: 7 Moons
Partner: None

BerichtOnderwerp: You're a loner, right? ~ Penny   zo jan 06, 2013 3:19 am

Geruisloos stapte ze over de grond heen. Geen enkel twijgje kraakte onder haar poten en geen enkele struik ritselde. Haar staart zwiepte zachtjes heen en weer op het ritme van de wind. Er was geen enkele andere hond te zien, en toch was ze op haar hoede. Ze rook iets wat haar niet helemaal beviel. Loners. Het was eigenlijk nog al logisch dat ze rond dit gebied ergens rond zwierven. Het was tenslotte een bos waar ze meestal te vinden waren. Je kon er goed jagen en er was plek om te drinken. Logisch dat je hier je tijd wou doorbrengen. Iets wat zij zelf ook prettig vond. Ze bracht haar lichaam tot stilstand voor een groepje konijnen. Ze krulde haar mond en ging gelijk in haar jaag houding staan. Dit had ze pas nog geoefend, dus het moest haar wel lukken. Haar ogen keken de beesten aan die druk bezig waren met wat planten bestuderen. Ze drukte haar poten meer naar voren en reikte ze uit terwijl ze een grote sprong maakte. Ze beet het dood en veegde het bloed aan de grond af. Dat was het enigste wat ze smerig vond aan het jagen. Bloed proeven van je prooi. Maar eten kon je alleen krijgen als je een beest doodde. Ze sleurde het mee naar een kleine rots waar ze het op gooide terwijl ze er zelf achteraan sprong. Ze nam er een hap van en sloot genietend haar ogen. Die lekkere warme smaak van een pas gedood konijn was gewoon te lekker om het te kunnen beschrijven. Ze opende haar ogen weer, recht voor haar stond een hond. ‘’Hallo’’ Zei ze terwijl ze de vacht van het dier bekeek. Duidelijk een loner.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Penny

avatar

Real name : Melissa
Vrouw Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 06-01-13

Hondenprofiel
Packleader: I am an oficial K-9 dog so I don't need you anymore
Age: 3 years
Partner: I can read in your mind that you don't love. Nobody will, cause I am a freak to other ones, like you

BerichtOnderwerp: Re: You're a loner, right? ~ Penny   zo jan 06, 2013 11:22 am

Langzaam bewoog ze zich voort, zoals gewoonlijk. Oplettend met al haar spieren aangespannen, hoewel dat gewoonlijk was. Sinds ze voor de eerste keer dit harnas droeg was ze anders. Wetend dat ze nu speciaal was, hoewel ze dat nog steeds wist. Maar dat hulp haar niet. Ondanks dat ze wist dat ze nu bij iemand hoorde, iemand die die echt om haar, was het litteken in haar hart niet verdwenen. Ze droeg het altijd bij zich. Het zal nooit verdwijnen. Om haar heen klonken vele voetstappen. Gefocust luisterde ze naar hun. Hopend om iet nuttigs te vinden. Haar kop hing laag, ze keek oplettend om zich heen. Zo veel mensen. Te veel om allemaal in de gaten te houden. Ondanks dat ze niet hoefde te werken. Ze verlangzaamde haar passen toen ze een bekend persoon rook. Even stond ze stil om de geur in zich op te nemen. Om te kijken of het het persoon was waarvan ze hoopte dat het was. Na een aantal seconden bewoog ze weer, nu harder. Snel draafde ze richting de geur. In de verte verscheen al snel een bekende gedaante. De teef voelde zich meteen opgeluchter. Blij dat ze een bekend iemand had gevonden.'Hey Penny. I am happy that you're back.' Hij glimlachte Vriendelijk. Langzaam bewoon hij zijn hand naar haar toe. Even voelde Penny dat hij haar zachtjes over haar kop streek.'please come back, Penny. We need you.' Zijn stem Klonk plotseling bezorgt, ookal was hij bijna nooit serieus over iets. Hij ging op zijn hurken zitten en stak zijn hand uit. Penny keek er even twijfelachtig naar. Als ze haar poot er op legde was ze weer een van hun, maar als ze dat niet deed liet ze ze in de steek. Bin die gedachte wist ze al snel haar keus, ondanks dat ze wist dat zij nooit een huisdier zou worden. Een glimlach verscheen rond zijn lippen toen ze haar poot op zijn hand neer legde. Plotseling hoorde ze zijn telefoon. Hij pakte het snel uit zijn zak er keek er even naar.'I have to go Penny. Bye.' Zijn stem klonk wat gehaast. Waarom begreep de teef niet. Waarschijnlijk zou ze dat ook nooit doen. Snel stond hij op en rende naar zijn auto, vervolgens reed hij snel weg, zonder dat ze maar iets kon doen. Even keek ze hem na. Vervolgens stond ze weer op. Aangezien ze wist dat het geen zin had om er achter aan te gaan liep ze maar verder.

langzaam bewoon ze zich. Gefocust en op haar hoede. De wereld om haar heen was donker en duister. Naast haar liepen enkele mensen gedaantes. Haar passen versnelde bij elke stap. Spanning stroomde door haar aderen. Een verkeerde stap en misschien zou niemand dit overleven. De groep mensen naakte een paar gebaren naar elkaar en splitste de groep toen. Voor haar verscheen al snel een gebouw. Ondanks dat ze hier voor getraind was voelde ze nu angst. Ze was bang dat na deze avond alles anders zou zijn. Ze keen even naar het team. Inspecterend. Ze zagen er allemaal sterk uit, niet bang. Zij leek de enige. Steeds sneller rende ze vooruit, wetend wat ze moest doen. Al snel voelde en hoorde ze dat iemand haar riem los maakte. Inmiddels stonden ze bijna voor het gebouw. Zo snel als ze kon en alleen rende ze door, haar teamleden bleven achter. Toen ze voor het gebouw stond remde ze weer af. Voorzichtig sloop ze er omheen, zoekend naar gevaar. Door de ramen kon ze gedaantes zien. Na een extra lange inspectie ging ze zitten. Het was het teken, het teken om aan te vallen. Meteen zag ze dat haar team weer bewoon, nu sneller dan ooit. Toch voelde ze zich niet goed. Al snel was haar team bij haar. Voorzichtig opende ze de deur. Langzaam slopen ze naar binnen. Wanneer haat trainer ook naar binnen liep volgde ze hem. Trouw liep ze naast hem. Langzaam en oplettend zette ze haar stappen. Uitkijkend voor elk dreigend dong wat ze kon zien. Het gebouw was bijzonder groot en rommelig. Deze missie was moeilijk. Al snel werden er in de verte gedaantes zichtbaar. Wie het was wist ze niet maar haar Gevoel vertelde haar dat er iemand miste. Wat bezorgt liep ze langzamer. Al snel merkte haar trainer het. Ook hij stond nu stil. Zijn ogen keken haar aan. Zij keek hem aan alsof ze iets probeerde te vertellen. Helaas lukte het niet. Hij liep door. Bang volgde ze hem. Nog steeds oplettend. Plotseling hoorde ze voetstappen voor hem. Meteen sprong ze voor hem, bang maar dapper. Haar trainer richtte zijn wapen op tien hij het ook hoorde. Bang en zenuwachtig stond ze daar. Om zich heen kijkend. Plotseling kwam er een gedaante achter hun, alsof hij zomaar verscheen. Een korte een wat angstige blaf ontsnapte uit haar bek, in hoop dat hij het nog net op tijd hoorde. Wanneer hij zich omdraaide klonken er een paar verschrikkelijke knallen. Langzaam zakte haar baasje door zijn benen. Geschokt en niet gelovend wat ze zag stond ze daar. Versteend. De man richtte zijn geweer nu op haar. Het laatste wat ze zag was zijn verschrikkelijke gezicht die ze nooit meer zou vergeten. Gevolgd door een tweede knal.

Een geluid wekte haar uit haar gedachte. Zonder dat ze het wist stond ze in een groot bos met zowel naald als loof bomen. Voor haar klonken voetstappen en de geur van bloed hing in de lucht. Een lange grom kwam uit haar bek. Al haar haren stonden overeind. Klaar om te vechten, klaar om de geschiedenis te veranderen. Er verscheen al snel een redelijk kleine hond. Meteen stopte ze net grommen en nam ze weer een normale houding aan.‘’Hallo’’ Zei de vreemdeling. Ze had zo te zien pas een prooi gevangen. Penny zag dat ze haar vacht bestudeerde.'Hi.' Haar stem klonk ondanks dat ze het probeerde te vermijden verdrietig en gebroken.

[ik heb echt veeeeeel inspiratie met Penny! Very Happy]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You're a loner, right? ~ Penny
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dog story :: .: OTHER :. :: . Random Forest .-
Ga naar: