PortalIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 #Bring it on big boy# {Frodo}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gollum

avatar

Real name : Stijn
Man Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 16-01-13

Hondenprofiel
Packleader: Laika
Age: 1½ jaar
Partner: hey! I'm healer I cand!!

BerichtOnderwerp: #Bring it on big boy# {Frodo}   vr jan 18, 2013 6:19 am

Show me what you got
donker lucht zweefde boven Gollum, hier en daar lagen botten en een dikke laag smog hing laag boven de grond. doden takken en planten was het enige bos dat deze plek beschermden. Gollum liep langs een oude boom. een verrot schedeltje lag er onder. de oude boom was er waarschijnlijk op gevallen. Gollum sprong op de boom hij keek aan de andere kant van de boom en hij zag een duidelijke ribben kast en ruggengraat. hij sprong op de hoop botten en kraakte ze stuk voor stuk toen hij klaar was was er nog alleen een hoop schilfers en splinters over. Gollum sprong weer terug op de boom hij ging er op liggen en keek vooruit, hij kneep zijn ogen bijna dicht om scherper te zien in de verte. een plotselinge beweging liet hem schrikken, hij zag in de verte een groot beest toen hij iets dichter bij was gekomen zag Gollum dat het een grote hond was. hij sprong van zijn boom af. Gollum wandelde kalm naar een plaats waar twee doden struiken elkaar grensden. hij ging er achter liggen en wachtte tot het beest dichter bij was gekomen. Gollum was niet bang voor de hond meer onder de indruk van zijn reuzen lichaam. Gollum liep ongezien achter de struik vandaan en ging achter de grote hond zitten. heel ontspannen zij Gollum: "wat doet zo'n grote reus als jij op deze dodelijke plaats, je moet oppassen dat spook hier ziet jouw zo." Gollum had een beetje een pesterige stem. de grote hond draaide zich om maar ontdekte hem niet, Gollum was weggeslopen en had gebruik gemaakt van de smog hij liep nu weer achter de hond en draaide steeds mee als de hond omkeek "kom me maar vinden" zij Gollum. toen de grote hond een beetje gek begon te worden sprong Gollum uit de smog en keek de reus met twinkelende ogen aan.
Gollum

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
FrodoReal name : X
Man Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 07-01-13

Hondenprofiel
Packleader:
Age: 13 moons
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: #Bring it on big boy# {Frodo}   za jan 19, 2013 8:00 am

Live your live..
_____
Eigenlijk begreep Frodo niet wat hij hier deedt. Hij was prooi gaan zoeken, en uit het territorium gegaan, om iets te vangen wat niemand te pakken kreeg. Om zichzelf te bewijzen, tegenover de Waterpack. Hij was natuurlijk pas lidt geworden van de roedel, en wilde dus ook laten zien dat hij wat waard was. Tijdens het lopen begon er een naar gevoel op te borrelen in Frodo's maag. Een onderbuik gevoel. Er was wat met deze plek. Hij schrok toen een dikke wolk met grijzig spul over hem heen woei. Hij kon haast niks meer zien, en zijn keel begon pijn te doen van de smog in de lucht. Er klonk een nare krak onder een van zijn poten, en Frodo deinsde onmiddelijk achteruit. In de smog kon hij een skelet onderscheiden, waarbij de staart botjes gebroken waren. Daar was hij dus op gaan staan! Frodo raakte een beetje in paniek, en keek warrig om zich heen. Wat was dit? Opeens schoot het hem te binnen. De plek waarvoor hij als pup gewaarschuwd was. The place of death. Hier lagen de half verotte karkassen van overleden honden. Hij wilde omdraaien, maar liep regelrecht tegen een lijk aan, wat er aan de geur te ruiken nog niet zo lang lag. Trillend stond hij stil, maar vermande zich. ''Komop jongen! Wat kan jou zo'n d..d..dood lijfje schelen..'' HIj had dit net tegen zichzelf gemompeld, toen er een boom voor hem op doemde. Met een snelle flits sprong er iets wits uit de boom, en landde met een zware plof voor hem. ''Wat was dat?'' De deensde dog gromde verdedigend, en wilde zich naar de struik achter zich draaien. Hij sprong haast twee meter van de schrik in de lucht toen er een hond achter hem zat. Vast degene die uit de knoestige boom was gesprongen. Frodo had zelden zo'n lelijke snoet gezien. "Wat doet zo'n grote reus als jij op deze dodelijke plaats, je moet oppassen dat spook hier ziet jouw zo." Gromde de hond met een zware, pesterige stem. Uit zichzelf ontblootte Frodo zijn tanden. ''Zo'n mormel als jij zou moeten uitkijken! Wie ben je, en wat doe je hier?'' De pittbull achtige-vechthond negeerde hem compleet. ''kom me maar vinden.'' In een oogwenk was het dier weg. Frodo liep een eindje om hem te zoeken, en steeds als hij achter zich wilde kijken, en hij dacht dat de vechthond er was, stond er niks, behalve een paar vermolmde botten. Frodo voelde dat hij gek werd, en liet een kwade blaf horen. ''Doe niet zo stom, en laat je zien, net als een eerlijke hond, lafaard!'' De grijze nekharen op zijn hals rezen omhoog, en dit gebeurde haast nooit. ''En ik herhaal het nog 1 keer..wat is je NAAM!''
_____
...and enjoy yourself!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gollum

avatar

Real name : Stijn
Man Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 16-01-13

Hondenprofiel
Packleader: Laika
Age: 1½ jaar
Partner: hey! I'm healer I cand!!

BerichtOnderwerp: Re: #Bring it on big boy# {Frodo}   za jan 19, 2013 8:41 am

Show me what you got...
____

Gollum keek naar de deense dog. ''Doe niet zo stom, en laat je zien, net als een eerlijke hond, lafaard!'' zij de hond. Gollum's nek haren rezen omhoog hij keek met vurige ogen naar de hond, die wat woorden uit spuugde ''En ik herhaal het nog 1 keer..wat is je NAAM!" Gollum keek naar de hond "mocht je het willen weten jij vreselijk mormel met je rotte adem en insecten ogen, mijn naam is Gollum!! wat is jouw naam mormel." dat beest had Gollum goed boos gemaakt niemand zegt dat hij een mormel is. Gollum begon te voelen dat (hoe hij het noemde) het kleine duiveltje terug kwam. dat waren de paar kleine herzsen cellen die heel zijn lichaam overnamen. sommige noemde het honds dol heid maar bij hem was het tien keer erger zijn ogen werden rood en aderen liepen er door heen slijm en schuim smeerde langs zijn wangen. extreme on beheers baren woede pomte zih op in zijn lichaam. maar hij kon het nog inhouden hij haalde diep adem en stapte uit de smog wolken hij stond voor de grijze massa en keek hem boos en verward aan.
____
...Gollum

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
FrodoReal name : X
Man Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 07-01-13

Hondenprofiel
Packleader:
Age: 13 moons
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: #Bring it on big boy# {Frodo}   do jan 24, 2013 4:27 am

Live your live..
_____

Opeens was de witte hond erweer. Hij stond in een dichte wolk van de smog-achtige mist. "Mocht je het willen weten jij vreselijk mormel met je rotte adem en insecten ogen, mijn naam is Gollum!! wat is jouw naam mormel." Frodo zuchtte diep inzichzelf. Waar was hij toch weer aan begonnen. Een cavepack hond daagde je niet zomaar uit. Daar zat een gevecht aanvast, en Frodo hield zich liever rustig. ''Frodo.'' Mompelde hij kalmpjes. De ogen van de zogeheten Gollum begonnen wat rood te worden, en schuim liep uit zijn mond. Frodo wilde het liefst achteruit deinzen, maar bleef hem recht aankijken. Dit was een hond besmet met hondsdolheid! Zelf wilde hij het liever niet krijgen, maar uit de weggaan kon nu niet meer. Gollum stapte uit de smog wolk, en ging recht voor hem staan. Hij keek hem verward en woedend aan, en Frodo kreeg een raar gevoel toen hij die ogen zag. Deze hond was gek. Hij noemde het liever niet zo, maar als je zo uit je ogen keek, was er iets goed mis. Misschien hard op zijn hoofd gevallen? Of gewoon verdrietig, alleen en gefrustreerd? Opeens laaide er iets op binnenin hem. Hij moest strijden, voor de Waterpack. Dit beest mocht wel eng en berucht zijn, maar als hij los bleef lopen, drong hij straks het waterpack territorium in. En dat mocht niet gebeuren. ''Je krijgt wat je wil, gollum.. Val aan, als je durft!'' Frodo hing niet graag de coole held uit, maar als het om zijn pack ging, kon je het schudden.
_____
...and enjoy yourself!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: #Bring it on big boy# {Frodo}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
#Bring it on big boy# {Frodo}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dog story :: .: OTHER :. :: . The Place of Death .-
Ga naar: