PortalIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [RPG] Morgandi

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hachi

avatar

Real name : Chris Styles ♥
Vrouw Aantal berichten : 35
Registratiedatum : 11-01-13

Hondenprofiel
Packleader: Laika. You are great!
Age: 10 weeks
Partner: Live is hard But so very beautifull ♥

BerichtOnderwerp: [RPG] Morgandi   vr maa 01, 2013 10:48 pm

Naam Site: Morgandi
Eigen Site:Nhee
Type:[RPG]
Korte Uitleg: Hier op Morgandi speel je een wolf. Je mag er alles zelf van weten goed/ slecht en nog veel meer ^.^
Link: http://morgandi.actieforum.com/forum
Extra:


Het begon allemaal in het jaar 659 na Christus. Wolven waren broeders van elkaar, hielpen elkaar altijd in nood en beschermden de stad "Morgandi".
Op een dag in de zomer, werd een van de wolven met een hoge rang bij de koning in het kasteel groepen. "Luister jij scharminkel Jij bent ontslagen!" De woorden spuwde de koning naar de wolf uit, waarna de wachters hem meenamen en in de kooi op een wagen zette.

Voor de wolf die de hoge rang had, leek het uren te duren voor ze eens stopte. En uiteindelijk, was er geen beweging meer in de wagen. "We willen je nooit weer zien bij onze stad in de buurt!"
Zo werd de wolf achter gelaten ver buiten de stad, waar hij nooit meer mocht komen. Voor de wolf het besefte wat er gebeurd was, veranderde zijn geloofsovertuiging. Hij wilde nooit meer goed zijn, nooit meer mensen helpen, hij wilde wraak op de koning.

Zo begon de eeuwige strijd der vierpotige hondenachtigen. De wolf zorgde ervoor dat hij een roedel stichtte en breidde hem steeds verder uit met nakomelingen. Op een bepaald moment werd de roedel zo groot, dat er werd opgesplitst.
Zo werd het slechte de kant van wraak op de koning, maar de roedels trokken zich steeds terug naar een verloren strijd. De wolf die door de koning verbannen was, keerde terug, om dan zelf maar wraak te nemen.
De wolf bracht de koning om het leven, maar werd vlak daarna door een wachter van de koning gedood.
Zo kwam de wolf aan zijn einde, maar zijn roedel en andere nakomelingen die hij had gecreëerd en waarvan steeds meer kwamen, gaven de strijd nooit op en bleven tegen elke goede wolf.


Nu is het anno 2012. De wolven die afstammen van de wolven uit 659 en later hebben nog steeds de strijd tussen het goede en het slechte.
De slechte wolven willen nog altijd wraak op de goede wolven, terwijl de goede wolven zichzelf proberen te beschermen tegen de slechte wolven. Ook zijn er groepen wolven ontstaan die zich nergens mee willen bemoeien.

De stad "Morgandi" is grotendeels verdwenen, maar er is nog een deel van het oude overgebleven in de nieuwe stad die er is gekomen. Het gebied waar de wolven zich begeven heeft nu de naam "Morgandi" gekregen.

Door alle spanningen die er zijn gebleven en er nu nog spelen, zal er binnenkort waarschijnlijk weer eens een strijd zijn, of kun jij dit tegen houden?

Durf jij deze wereld verder binnen te gaan en help jij de wolven in hun geloofsovertuiging?[sub]Dit forum is voor Valindor in de plaats gekomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[RPG] Morgandi
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dog story :: .: NON-RPG :. :: . Out the RPG . :: . Promoting .-
Ga naar: